Elevinddragelseskursus

ELEVINDDRAGELSESKURSUS FOR SKOLELEDERE OG KOMMUNALE KONSULENTER

Gennem de senere år har Danske Skoleelever i samarbejde med Aarhus Universitet forsket i betydningen af elevinddragelse i undervisningen. Resultaterne peger blandt andet på, at øget elevinddragelse i undervisningen medfører større motivation hos eleverne, og at eleverne deraf bliver fagligt dygtigere, trives bedre og udviser større samfundsengagement.

Formålet med kurset i elevinddragelse er at klæde de kommunale konsulenter på til at arbejde med læringsorienteret ledelse, for hermed på bedste vis at understøtte eleverne og lærernes arbejde med elevinddragelse i klassen. At arbejde med elevinddragelse i undervisning kræver gode pædagogiske rammer for samarbejdet, hvilket skolelederen og de kommunale konsulenter kan understøtte netop med indsigt i elevinddragende undervisning og værktøjer. På elevinddragelseskurset bliver deltagerne introduceret til teori og Danske Skoleelevers overvejelser bag elevinddragelseskurserne. Herudover vil deltagerne blive præsenteret for og afprøve nogle af de øvelser og værktøjer, som ligger i DSE’s elevinddragelseskurser for elever og lærere. Formålet er, at deltagerne får reflekteret over, samt får viden om og kompetencer til at understøtte elevernes og lærerens arbejde med og udvikling mod øget elevinddragelse i undervisningen.

GENEREL INFORMATION

Målgruppe: Kurset er for skoleledere og kommunale konsulenter. Det er muligt at tage flere af sted fra samme skole.

Varighed: ca. 3 timer

Tilmelding: På mail til Henrik Bech Søresen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris: 4.995,- (inklusiv materialer)

Prisen dækker én underviser / op til 30 deltagere.
Priser er ekskl. Moms. Skolen / kommunen dækker kursusholderens transport-, og logiomkostninger

Undervisere: Kurset afholdes af DSEs organisationskonsulenter