Basis kontaktlærerkursus

ET TILBUD TIL KONTAKTLÆRERE FOR ELEVRÅDET

Danske Skoleelevers mangeårige erfaring med elevrådsarbejde har vist, at kontaktlæreren har enorm betydning for, hvordan elevrådsarbejdet fungerer på skolen. Derfor har vi udviklet et kursusforløb til kontaktlærere, som giver en grundlæggende viden om kontaktlærerrollen og elevrådsarbejdet samt masser af redskaber og nye inputs til deres arbejde.

Derudover er dagen en god mulighed for at møde en masse andre kontaktlærere. De fleste elevråd oplever mange af de samme udfordringer i det daglige arbejde, så ved at lære af hinandens erfaringer kan elevrådsarbejdet komme til at fungere endnu bedre.

Uddannelsen er udviklet på baggrund af mange års praktisk erfaring med, hvad der virker i elevrådsarbejdet. På den baggrund er følgende elementer centrale i forløbet:

  • Elevrådet og rammerne for dets arbejde, herunder relevante love og regler
  • Erfaringsudveksling og netværk; alle kan bidrage med inputs og selv få gode ideer fra kollegerne
  • Konkrete værktøjer: Hvordan holder man et spændende møde, og hvordan skaber man rammerne for at lave gode aktiviteter? Få nogle konkrete ideer og værktøjer til at kvalificere arbejdet
  • Rollen som den gode kontaktlærer
  • Det gode samarbejde

Generel info

Målgruppe: Dette kursus er kun for lærere.

Varighed: Fra 9.00 til 15.00

Datoer:
Onsdag d. 4/3-15, Jylland                                            
Torsdag d.5/3-15, Sjælland

Priser: Lærere fra medlemsskoler: 1.295,- / Lærere fra ikke-medlemsskoler: 1.795,-
Priser er excl. moms og pr. person.
Prisen inkluderer: kursus og forplejning i løbet af dagen.

Tilmelding: Kan ske HER eller til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undervisere: Kurset afholdes af DSEs ansatte organisationskonsulenter og unge frivillige.

Udsending af information: Op til hvert kursus sendes invitation pr. mail til alle skoler, ligesom der annonceres på hjemmesiden. Ca. 1 uge før kurset udsendes nærmere information til de tilmeldte deltagere.

Aflysning: DSE forbeholder sig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldte. Dette kan ske frem til en uge før kursernes afholdelse og vil finde sted pr. mail.

Afmeldingsgebyr: Ved afbud efter tilmelding tages et gebyr på 500,-