Udskriv

Blå bog

Blaabog.nu er et tilbud, der henvender sig til alle afgangsklasser på danske grundskoler.

Med få klik kan I oprette klasser, tilføje personer og lægge billeder og tekst online. Herefter får DSE trykt og sendt bogen til jeres skole. I kan også vælge at få tilsendt jeres indtastede oplysninger som en pdf, som I efterfølgende selv kan printe ud og samle til en bog.

Det er let! Få klik og I har jeres egen blå bog.

OBS: DEADLINE FOR UDFYLDELSE OG BESTILLING AF BLÅ BOG LØRDAG D. 1. JUNI 2013! (Giver det problemer, så kontakt organisationsmedarbejder Thomas Volstrup på nedenstående)

Operettelse og log ind

 Opret dig eller log ind ved at klikke her

 • Leveres som et hæfte, hvor ryggen er klipset.

  Pris: 75,- pr. bog
  Ved forudbestilling: 65,- pr. bog

  (Mulighed for fuld farve, kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 7022 0033)

 • Leveres som paperback, hvor ryggen er limet

  Pris: 120,- pr. bog
       v/min. 100 stk.:
       100,- pr. bog

  Ved forudbestilling: 100,- pr. bog
       v/min. 100 stk.:
       90,- pr. bog

 • Indtast alle jeres oplysninger på blaabog.nu og bestil jeres blå bog som pdf. Denne kan I så selv printe ud - nemt og flot.

  Pris: 20,- pr. bog pr. person

Om Blaabog.nu

Danske Skoleelever står bag systemet blaabog.nu. Det er et system, som gør det muligt for dig og dine venner let og billigt at lave en fed Blå bog i forbindelse med, at I afslutter et skoleår.

Bruger i blaabog.nu

Vi har ønsket at gøre jeres arbejde med at lave "Blå Bog" så let som muligt, og derfor kan I direkte online oprette jer og få adgang til jeres skole. Vi vil dog også sikre, at jeres oplysninger kan komme til at kunne ses af folk fra jeres skole, og derfor er der to brugertyper pr. skole:

Superbruger: Den person, der først opretter sig på jeres skole, bliver superbruger og superbrugeren skal godkende alle kommende brugere på skolen. Dette sker via sms/mail/systemet.
OBS Kun superbrugeren kan slette oprettede personer samt afslutte bestillingen.

Bruger: Er du ikke den første, der logger ind på din skole, bliver du også oprettet, men superbrugeren skal godkende dig, inden du kan komme ind i systemet. Når du er godkendt modtager du loginoplysninger og kan logge ind og deltage i at lave jeres "Blå bog".

For nemhedens skyld er det dog også muligt blot at benytte sig af "Superbrugeren" uden at oprette almindelige brugere.

Blaabog.nu - sådan ser det ud

Blaabog.nu - sådan ser det ud

1: Den første side du kommer til er denne her. Såfremt det er første gang, du skal logge på, skal du trykke på "Opret bruger".

2: Når du trykker på "Opret bruger", kommer du til denne side:

På denne side skal du indtaste dine oplysninger, og når du har gjort dette, modtager du mail og sms med loginoplysninger. Såfremt du allerede har en bruger i "mitdse", vil systemet fortælle dig dette og du kan rette dine oplysninger til. 

3: Når du har modtaget dine loginoplysninger logger du ind her:

4: Når du er logget ind, ser systemet sådan ud og du kan nu oprette klasser, elever, lærere, klasseforsider, uploade billeder osv. Inde i systemet er der vejledning i, hvordan de forskellige ting gøres. Har du spørgsmål, kan du også altid skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ringe 70220033 og taste 2