Udskriv

Det "lille" elevråd

- et tilbud til elevrådskontaktlærere, der arbejder med elevrådet i indskolingen og mellemtrinnet

For kontaktlærere, der arbejder med det lille elevråd (eleverne i indskolingen og mellemtrinnet), giver dette nogle helt særlige udfordringer. Bogen her sætter fokus på den rolle, man har som kontaktlærer for det lille elevråd, og behandler diverse udfordringer forbundet hermed.

Hvordan lærer man demokratiske nybegyndere om elevrådets og dermed demokratiets spilleregler? Hvad kan man arbejde med i det lille elevråd – og hvordan? Hvordan udnytter man det kæmpe udviklingspotentiale, der er hos disse elever?

Bogen skal ses som en støtte til kontaktlæreren for det lille elevråd, så opgaven kommer til at virke mere meningsfuld og overskuelig. Ligeledes fungerer den som inspirationskilde og giver forhåbentlig blod på tanden til at arbejde på at udvikle det store potentiale, eleverne har.

Bogen er tænkt som et håndgribeligt værktøj, og er derfor fyldt med konkrete ideer og eksempler, som kan bruges direkte men også ses som inspiration til den videre udvikling af arbejdet.

KØB I WEBSHOP...

BESTIL MATERIALER

Bestil materialer på  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller på telefon 6040 2060.