Udskriv

Kontaktlærerhåndbogen

- et tilbud til elevrådskontaktlærere

Danske Skoleelever har gennem en årrække identificeret nogle centrale udfordringer for elevrådskontaktlæreren. På den baggrund har vi udarbejdet denne håndbog.

Materialet kan benyttes af kontaktlærere generelt, men er især henvendt til arbejdet med elever i den ældre del af mellemtrinnet og udskolingen.

Bogen er bygget op med kontaktlæreren i centrum og dennes snitflader til fire andre aktører på skolen:

• Kontaktlæreren og elevrådet
• Kontaktlæreren og skoleledelsen
• Kontaktlæreren og kollegaer
• Kontaktlæreren og skolebestyrelsen

Indenfor disse områder gennemgås kontaktlærerens rolle, og der opstilles diverse udfordringer, kontaktlæreren ofte støder på, med tilhørende mulige løsninger, gode råd og værktøjer til at håndtere den pågældende udfordring. Derudover er bogen et opslagsværk med relevante love og regler, standardskemaer til mødepapirer, alternative måder til elevrådsarbejde og andre tips og ideer.

Onlineadgang og ekstra materiale: Bogen er koblet sammen med en brugerside på internettet. Her kan man se videoer med eksempler på brain-breaks og lege, finde skabeloner til download og der er mulighed for at stille spørgsmål, få inputs og give kommentarer.

KØB I WEBSHOP...

Fagbladet Folkeskolen om bogen

"Her er et fortrinligt og tiltrængt input til elevrådskontaktlærerne ude på skolerne.

Bogen er en fin støtte og inspiration. Den har en troværdig praktisk tilgang, og der er mange gode råd og eksempler, som tydeligvis har baggrund i konkrete erfaringer."

 - Anmeldelse af Kontaktlærerhåndbogen på folkeskolen.dk

Læs hele anmeldelsen af bogen HER.

BESTIL MATERIALER

Bestil materialer på  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller på telefon 6040 2060.