Podcast - DSECast

  • SEKcast, Sæson 2, Episode 1! by Jonas, William, Carl, Kate, Johannes og Toke
    Johannes og Toke har fået besøg af kompetence teamet, der er info, grin og Kate quacker der ud af!
    Oprettet: 2014-08-29 11:55:54
  • DSEcast Sæson 2, Episode 1! by DSECast
    Johannes, Toke og Miranda laver deres allerførste podcast, og får snakket om hvad DSE egentligt har gang i for tiden!
    Oprettet: 2014-08-18 11:31:10
Udskriv

Intensiv 2014

I sidste uge afholdt DSE sin årlige sommercamp Intensiv, og den var igen i år en stor succes. Det var dejligt at se så mange dedikerede og aktive elever fra hele landet! Her på sekretariatet synes vi alle at arrangementet er gået fejlfrit, men hvad synes de reelle deltagere egentligt?

Udskriv

Nyt år, ny skole

Nu er sommerferien forbi. Baderingen, og de trekantede is er for en tid lagt væk, for at gøre plads til en ny form for skole, da reformen nu officielt er gået i gang. Samtidigt med at alle skoleeleverne er tilbage på deres pladser, er Danske Skoleelevers arbejde atter i gang for alvor! 

Udskriv

Internationalt besøg i Norge: Dagbog, dag 1 & 2

Sekretariatsfrivillig Jannik Vandborg, og kommende sekretariatsfrivillig Carl Wengel Grauballe er i disse dage, oppe i Norge for at besøge vores norske kollegaer (Elevorganisasjonen) til deres årlige stormøde, Elevtinget. Du kan her følge deres oplevelser.

Udskriv

Året der gik: 2013!

Nu er 2013 ved at runde af, og det har været et spændende år for DSE. Reformen, lockouten, og i det hele taget tumult er det som har præget dette år.
Her får du 3 DSE’eres mening om 2013!

Udskriv

Formandsfredag - Formand: De dygtigste må klare sig selv

I den danske folkeskole er vi gode til at undervise den gennemsnitligt dygtigt faglige elev. Men vi er ikke gode til at lave skole for eleverne der er rigtig dygtige. Vi udfordre slet ikke de dygtigste elever nok i skolen og der bliver færre og færre af dem. Det skal vi gør noget ved og jeg mener vi skal bruge et mentalitetsskift før at det kan ske.

Udskriv

Carl i praktik hos Danske Skoleelever

Carl Wengel Grauballe, som til daglig går i 9. klasse på Vejgaard Øster Skole har været en uge i praktik på Danske Skoleelevers sekretariat. Læs her om hans oplevelser, og udfordringer i løbet af ugen!

Udskriv

KV'13 - i din region!

Kommunevalget 2013 nærmer sig med hastige skridt, og politikerne ude i kommunerne har mere travlt end nogensinde med at sikre valgstemmer og udbrede deres politik. Nu kunne man jo umiddelbart tænke, at det er lidt underligt at vi I Danske Skoleelever har en interesse i kommunalpolitik - men det er der en særlig grund til! Vi er dit, elevens, talerør højere op i systemet - til politikerne. Derfor skal vi også have kontakt med disse politikere. Derudover er noget som et kommunevalg en rigtig god måde at få skabt noget reklame for sin region så man kan få flere medlemmer, og bedre kontakter til at skulle lave spændende ting i fremtiden. 

 

DSE | Agerskellet 3 | 8920 Randers NV | Tlf. 70 22 00 33 | Fax 70 22 04 33 | CVR. 16156701 | E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2012 Danske Skoleelever, all rights reserved. Webmaster: Robert Holst Andersen