Udskriv

Ny formand for landets elever!


På Danske Skoleelevers årlige Generalforsamling, blev der valgt en ny formand til at tale elevernes sag. Silke J. Fogelberg tager over for tidligere formand Miranda Wernay Dagsson, der starter i gymnasiet til sommer.

Silke er 16 år gammel og går i 9. klasse på Hunderupskolen i Odense. Søndag blev hun valgt som formand på Danske Skoleelevers Generalforsamling og skal næste år repræsentere de danske grundskoleelever i debatten om skolen.

"Vi går et spændende år i møde, hvor jeg vil kæmpe for at elevernes stemme er tydelig i debatten om skolen. Jeg glæder mig rigtigt meget til at sørge for, at vi elever inddrages i den videre udvikling og implementering af folkeskolereformen Vi vil ikke nøjes med at se på - vi vil selvfølgelig blande os i debatten og være med til at skabe det gode skoleliv for alle elever” Silke Fogelberg. 

Silke har været aktiv i Danske Skoleelever i 2 år og har det foregående år siddet som medlem af organisationens bestyrelse som regionsformand for Fyn. Hun er nu klar og glæder sig til at gå forrest i kampen om det gode skoleliv.

"En af mine store visioner for det kommende år er at sætte et ordenligt undervisningsmiljø på skolerne på dagsordenen. Vi skal have mest muligt ud af vores skolegang, og det får vi altså ikke, hvis vores koncentration falder for hver gang vi trækker vejret. Jeg vil kæmpe for en lovgivning der sikrer, at vi elever har ordentlige undervisningsforhold – også når det handler om trivsel. Der er alt for mange, der oplever ensomhed og mobning. Det skal der tages hånd om” siger ny formand Silke Fogelberg

silke         

KONTAKT:

Silke Fogelberg, Formand Danske Skoleelever
Tlf. 60 40 20 00 / Mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søren Mulvad Sølvkjær, Presseansvarlig
Tlf. 26 39 20 48 / Mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.